Protuklizne modularne podne prostirke za bazenske i wellness prostore

 

Protuklizne modularne podne prostirke za bazenske i wellness prostore


Novo
Protuklizne modularne podne prostirke za bazenske i wellness prostore

Modularne protuklizne podne prostirke idealan su izbor za sva "mokra područja" kao što su bazenska okruženja, tuševi, saune, svlačionice i drugi wellness prostori. Jedinstveni dizajn omogućuje lako isušivanje vode, pružajući sigurnu, protukliznu suhu površinu. Topla i ugodna podna obloga idealna je za hodanje bez obuće. Protuklizne podne obloge mogu biti postavljene u različitim izvedbama i oblicima, omogućavaju prekrivanje površina bilo koje duljine, širine ili oblika i idealan je način za prekrivanje velikih ili nepravilnih površina lakim međusobnim povezivanjem.

Proizvod nudi iznimnu drenažu i udobnost. Dizajn i konstrukcija niza malih zaobljenih površina pospješuju brzom isušivanju jer omogućava brz protok vode pružajući sigurnu i suhu površinu. Mekani i protuklizni materijal površine pružiti će udoban osjećaj za bose noge.

Modularne protuklizne podne prostirke za "mokra područja" izrađuju se od reciklirajućeg materijala, jednostavne su za čišćenje ili ispiranje, lagane za izmještanje i rukovanje, što omogućava jednostavno i lako čišćenje površine poda na koji je postavljena.

Dostupne su u dva oblika:

1. Model Laguna su "pločice" dimenzija 20 cm x 20 cm koje se lako međusobno povezuju i idealan je način za pokrivanje površina svih oblika i dimenzija.

2. Model Ultima u roli širine 58 cm, duljine 16 m, idealan je način za pokrivanje velikih površina međusobno povezujući paralelno položene role pomoću patentiranih spojnica.

Pogledajte asortiman proizvoda
  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje