Učinkovit dizajn saune u obliku bačve

 

Učinkovit dizajn saune u obliku bačve


Učinkovit dizajn saune u obliku bačve

8 razloga zašto je saune u obliku bačve izvrstan dizajn saune:

Razlog br. 1: Zagrijava se brže.

Zamislite kvadrat, a zatim obrišite kuteve kako biste stvorili krug. U sauni u obliku bačve primijetiti ćete da postoji jednako korisni prostor, ali s manje ukupne zapremine. Manja zapremina znači manje prostora za zagrijavanje, što znači da će se sauna zagrijavati brže.


Razlog br. 2: Ravnomjerno raspoređuje toplinu.

U sauni u obliku kvadra rastuća toplina ima tendenciju sakupljanja na stropu. U sauni u obliku bačve tplina se kreće niz zakrivljene zidove stvarajući konstantan protok ravnomjerno raspoređene topline kroz saunu.


Razlog br. 3: To je energetski učinkovitije.

Budući da je za saunu potrebno manje vremena za zagrijavanje i toplina se raspoređuje ravnomjernije od uobičajene saune, ona troši manje energije. Brzo zagrijavanje i učinkovita uporaba zračnog prostora zahtjeva peć manje snage za istu kvadraturu uporabnog prostora.

Razlog br. 4: Sasvim ugodno.

Zamislite luksuz opuštanja leđa i dopuštanja kralježnici da se zakrivi u zakrivljenosti stijenke saune. Ili možete sjesti ravno na ravni zid i ispružiti noge uz klupu. Također imamo punu paletu dodataka za saunu, uključujući naslone za leđa i naslone za glavu, koji nadopunjuju svaki sjedeći položaj koji Vam odgovara.


Razlog br. 5: Drvo ima prostora za širenje i skupljanje.

Saune u obliku bačve izrađene su od niza spojenih čvrsti elemenata koji se međusobno uklapaju i objedinjuju pomoću omči od nehrđajućeg čelika. Ovakva konstrukcija omogućava da se drvo širi u vlažnijem okruženju i skuplja u suhim.


Razlog br. 6: Pouzdan strukturni integritet.


Budući da se drvo može širiti i skupljati unutar omči, sauna u obliku bačve ima pouzdan strukturni integritet.


Razlog br. 7: Otporna na vremenske uvjete.

Zaobljeni krov bačvanske saune ne propušta kišu, a strukturalna čvrstoća omogućuje da se znatno optereti snijegom. Barelne saune postavljamo na polimerne "kolijevke" štiteći je od izravnog kontakta s vlažnim tlom. Ove "kolijevke" imaju dodatnu prednost postavljanja na bilo kojoj ravnoj površini. Sastavite je i imate saunu koja ne zahtijeva mnogo stalnog održavanja ,


Razlog br. 8: To je jednostavno lijep dvorišni dodatak.

Sauna u obliku bačve atraktivno je dizajniran proizvod. Kako biste poboljšali svoje dvorišno okruženje i unijeli razlikost u svoj prostor dopustite da vinova loza raste nad njom, posadite grmlje i cvijeće okolo ili je postavite pored ribnjaka ili bazena.

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje