Peći za manje saune na drva

 

Peći za manje saune na drva


  Dodaj u listu proizvoda Pošalji upit za proizvod Peći za manje saune na drva

Zamislite poziv mirisa drva i smole i opuštajući pucketanje vatre. Zatim povremeno cvrčanje vode na vrućem kamenju s čarobnim oblacima pare, prodiranje valova topline ...

Izbor peći na drvo omogućava ljubiteljima sauna financijski najpovoljniju varijantu uživanja, kod kuće, u vikendici, na obali mirnog jezera, za privatnu upotrebu ili kao atraktivna turistička ponuda. Više od 70 godina iskustva, finska sauna tradicija i kontinuirani, dobro planirani, razvoj Harvia peći za saune na drvo, osjete se u svakom proizvodu. Elegantan dizajn i izrada od materijala visoke kvalitete čine Harvia peći srcem saune.

U svrhu promocije Vaššeg objekta i izvornog načina sauniranja tvrtka Spiritus koncept poziva na suradnju sve vlasnike turističkih objekata koji su u mogućnosti obogatiti svoju ponudu izgradnjom saune s grijačem na drvo.

Lijep primjer su:

Kuća smještena u oazi mira u blizini Ravne Gore "Magus tabernus" - Čarobna kolba.
Kućica s vlastitim dvorištem Marčić u mirnom selu Klarići, Drivenik u blizini Crikvenice.

  Ostali proizvodi - kliknite na sliku za povećanje
Peći za manje saune na drva

Harvia M3

Harvia M3 je peć na drvo klasičnog dizajna, pogodna za manje saune. Učinkovit cirkulaciju zraka pretvara sauna kupku u ugodno iskustvo u tradicionalnoj sauni. Harvia M3 peć dolazi opremljena sa staklenim vratima, čime topli sjaj ognja nadopunjava atmosferu u sauni. Izrađena od nehrđajućeg čelika, boje elegantnog crnog grafita.

Preporučena veličina sauna prostora je 4,5 do 13 m3.
Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 390 x 710 x 430 mm
Težina: 45 kg
Maksimalna količina kamenja: 30 kg

Peći za manje saune na drva

Harvia M3 SL

Model Harvia M3 SL dizajniran je za ljude koji žele ložište u drugoj prostoriji ili izvan zgrade. Smjer otvaranja vrata može se mijenjati, što čini ovu peć na drva još jednostavnijom za korištenje. Sve Harvia SLpeći na drva opremljene su staklenim vratima.

Preporučena veličina sauna prostora je 4,5 do 13 m3.
Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 390 x 710 x 430 mm + 220 mm
Težina: 45 kg
Maksimalna količina kamenja: 30 kg

Peći za manje saune na drva

Harvia 16

Peć za saunu na drva Harvia 16 svojim bezvremenskim dizajnom eleganto je riješenje za male saune. Kroz staklena vrata od lijevanog željeza topli sjaj vatre doprinosi ugođaju saune. 

Preporučena veličina sauna prostora je 6 do 16 m3.
Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 420 x 735 x 450 mm
Težina: 46,2 kg
Maksimalna količina kamenja: 36 kg

Peći za manje saune na drva

Harvia Legend 150

Harvia Legend peći pružaju maksimalan sauna doživljaj peći s puno kamena. Čelični okvir konstruiran za prihvaćanje velike količine kamenja koje dugo zadržava toplinu omogućava uživanje u sauni jednako na visokim temperaturama kao i na nižim temperaturama. Harvia Legend su modeli peći na drvo za saunu koji zahjevaju manje sigurnosne udaljenosti do klasičnih modela peći i time omogućavaju više iskoristivog prostora u sauni.

Za saune veličine: 5 do 13 m3
Dimenzije: promjera 530 mm, visine 740 mm + podesive noge 0-30 mm
Težina: 58 kg
Max. kapacitet kamenja: 120 kg

Peći za manje saune na drva

Legend 150 SL

Harvia Legend SL je model peći namijenjeni za korisnike koji žele ložište svoje saune iz druge prostorije ili izvan zgrade. Smjer otvaranja vrata može biti promijenjen, što olakšava korištenje.

Za saune veličine: 5 do 13 m3
Dimenzije: promjera 530 mm, visine 740 mm + 180 mm + podesive noge 0-30 mm
Težina: 58 kg
Max. kapacitet kamenja: 120 kg

  Povratak na - Pribor i oprema za kontrukciju sauna