Harvia C upravljački paneli

 

Harvia C upravljački paneli


  Dodaj u listu proizvoda Pošalji upit za proizvod

Harvia C upravljačke jedinice su dugogodišnji model s kojeg lako možete kontrolirati funkcije Vaše saune: vrijeme rada, temperaturu, osvjetljenje i ventilator. Korištenjem timera možete postaviti da Vaša sauna bude spremna za korištenje u vrijeme kada dođete kući s posla, treninga...

Harvia C upravljačka jedinica je impresivna iznutra i izvana. S digitalnom kontrolnom pločom u skladu s ostalim detaljima moderne saune i kupaonice, moguće je instalirati na gotovo svakom suhom mjestu. Kontrolne jedinice C90, C150 i C105C mogu biti opremljene s dodatnom snagom.

  Ostali proizvodi - kliknite na sliku za povećanje
Harvia C upravljački paneli
Harvia C90

Digitalna upravljačka jedinica, max. 9,0 kW, max. numerički prikaz temperature do 125 °C. Raspon podešavanja temperatura je + (40-110) °C. Vrijeme rada može biti postavljen na 4 sata, predpodešavanje 0-12 h.

Shemu rezervnih dijelova možete pogledati na linku: Rezervni dijelovi Harvia C90

Harvia C upravljački paneli
Harvia C150

Digitalna upravljačka jedinica, max. 17,0 kW, max. numerički prikaz temperature do 125 °C. Raspon podešavanja temperatura je + (40-110) °C. Vrijeme rada može biti postavljen na 4, 6 ili 12 sati, predpodešavanje 0-12 h.

Shemu rezervnih dijelova možete pogledati na linku: Rezervni dijelovi Harvia C150

Harvia C upravljački paneli
Harvia C105S

C105S Logix je kontrolna jedinica za Combi grijač, koji se također može koristiti odvojeno za kontrolu Combi grijača i / ili električnog grijača. Isporučuje se s dva odvojena senzora za temperaturu i vlagu. Max.10,5 kW

  Povratak na - Pribor i oprema za kontrukciju sauna