Dobrodošli!

 

Dobrodošli!


Profil tvrtke Spiritus koncept d.o.o. je prodaja sauna, bazenskih i wellness proizvoda renomiranih europskih proizvođača na području cijele Hrvatske.

U suradnji s partnerima redovito nadopunjavamo asortiman proizvoda i usluga, kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca i njihove zahtjeve do najsitnijih detalja, prema dogovorenim rokovima i ostalim uvjetima, čime gradimo korektnu i dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.
Velikim angažmanom nastojimo pažljivo birati proizvode koje nudimo, redovito održavati korektne partnerske odnose s tvrtkama čije proizvode zastupamo i distribuiramo, čime pružamo svakom pojedinom kupcu konstantnu podršku, kako pri odabiru željenih proizvoda, tako i pri kasnijem korištenju i održavanju.

Web stranica svakodnevno se nadopunjava s ciljem što jasnije prezentacije asortimana i prikaza proizvoda. U tijeku je nadopuna svih dolje navedenih prizvoda koje smo i ovoga trena u mogućnosti ponuditi, te ostalih sadržaja kako bi svakom korisniku web stranice pružili mnoštvo korisnih informacija i zanimljivosti.

Asortiman opreme za vrt i bazene proseže se od orjentalnih proizvoda originalnih finskih vrućih kupki i peći na drvo za zagrijavanje bazenske vode do najmodernih uređaja, tehnike i materijala vezanih za izgradnju, opremanje i održavanje bazena. Prodajni asortiman nudi veliki izbor vanjskih tuševa za privatnu i javnu upotrebu, bazenskih prekrivača za sva četri godišnja doba, uređaja i pribora za čišćenje bazena, uređaja i reagensa za analizu bazenske vode, ljestvi, odskočnih daski, opreme i materijala za izgradnju bazena i ostale materijale za oblaganje bazena i sunčališta.

Oprema za fitness u bazenu novost je na hrvatskom tržištu. Lako se postavlja u svaki bazen i vrlo je atraktivan proizvod za rekreaciju, treninge, terapije ili rehabilitacije. Bicikli i trake za trčanje za bazen, zahvaljujući kotačićima, veoma se lako spuštaju i pozicioniraju u bazen. Oprema za fitness u bazenu europski su proizvodi izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI-316, pogodni za većinu vrsta bazenskih voda uključujući slanu vodu i vodu sa visokim postotkom klora.

Širok raspon kvalitetnih proizvoda povezanih sa saunama i wellness prostorima nudi veliki asortiman peći za saune, upravljačkih panela, opreme za izgradnju i rekonstrukciju kabine saune, generatora pare, infra grijača, color lampi, pribora, potrošnog materijala, ambijentalne proizvode...
Razmišljate li o samostalnoj izradi saune ili mini wellness-a u Vašem domu, bavite li se profesionalno projektiranjem, izgradnjom, opremanjem ili adaptacijama prostora, sviđaju li Vam se naši proizvodi za daljnju prodaju, obavljate li posao vođenja ili nabave za wellness centre ili imate potrebu za samo ponekom sitnicom - na pravom ste mjestu ! Tvrtka Spiritus koncept zastupa i distribuira niz originalnih finskih proizvoda i u mogućnosti je ponuditi korektnu suradnju.