Kirami vruće kupke

 

Kirami vruće kupke


  Dodaj u listu proizvoda Pošalji upit za proizvod
 
Besplatna dostava
 
Kirami vruće kupke

Kirami vruće kupke prizvedene u Finskoj. Linije proizvoda Original, Comfort i Premium uključuju mnoštvo različitih veličina i materijala. Asortiman proizvoda ide od originalne drvene kade sve do niza modela modernih plastičnih kada obloženih kompozitnim pločama.

Značajke vruće kupke:
Osnovni paket Kirami vruće kupke uvijek uključuje peć, dimnjak s toplinskim štitom i kapom za dimnjak i termometar. Kupac bira model vruće kupke i boju plastične kade i vanjske drvene obloge. Dio modela ima na izbor i više opcija peći različitih veličina i snage. Plastične kade izrađene su od izdržljivog polietilena koji ne zahtijeva održavanje. Plastika može podnijeti toplinu do + 130 °C i hladnoću do - 50 °C i može se reciklirati.

Što treba uzeti u obzir prilikom grijanja vruće kupke:
Prije svega, provjerite ima li vode u kadi! Grijač mora biti pun vode, što znači da razina vode u kadi mora biti iznad gornjeg prolaza.
Zagrijavanjem voda postaje lakša, pri čemu se diže do gornjeg dijela grijača i kroz cirkulacijsku cijev se prenosi u kadu. Hladna voda u kadi se spušta na dno i kroz donju cirkulacijsku cijev se prenosi u grijač. Voda cirkulira silom gravitacije, što znači da ako se vatra ugasi, cirkulacija se usporava i potrebno je vrijeme da se vatra ponovno pokrene i obnovi cirkulacija.
Želite li što brže zagrijati vodu, koristite suha i kvalitetna drva za ogrjev nasjeckana na male komadiće. Korištenje poklopca za kadu značajno skraćuje vrijeme zagrijavanja. Korištenje velikih i vlažnih drva za ogrjev može udvostručiti vrijeme grijanja.

Pažnja! Korištenje zimi:
Vruću kupku možete normalno koristiti zimi, pod uvjetom da pravilno pazite na grijanje i ne zaboravite isprazniti kadu nakon uporabe. Nikada nemojte ostavljati vodu u kadi na niskim temperaturama, jer grijač i cijevi mogu se vrlo lako zamrznuti. Preporučujemo da isušite kadu nakon korištenja na niskim temperaturama. Prije pražnjenja provjerite jesu li se vatra i žeravica ugasili. Nikada, ni pod kojim okolnostima, ne palite vatru u peći ako sumnjate da je smrznuta. Imajte na umu da prskanje vode oko kade stvara opasnost od klizanja.

Izbor proizvoda pogledajte na web stranici proizvođača Kirami Oy

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje
  Povratak na - Bazeni, finske, parne i infracrvene saune